Редактор: e-mail: Кадър: БТВПрегазената два пъти от дрогиран шофьор в Самоков през

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВПрегазената два пъти от дрогиран шофьор в Самоков през
Коментари Харесай

Недялка, която бе прегазена от автомобил два пъти на паркинг: От затвор се излиза, но от гроб - не

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Прегазената два пъти от дрогиран водач в Самоков през юни, проговори за случая в „ Тази заран ” по БТВ.

49-годишната Недялка Джикова бе премазана от 26-годишния Виктор Делигълъбов с автомобила му на заден ход на паркинг. След случилотго се водачът избяга от мястото.

На Виктор беше повдигнато обвиняване за съзнателно причиняване на тежка телесна щета, като за сходни действия законът планува от 3 до 12 години затвор. Преди по-малко от месец той бе пуснат от ареста против гаранция от 5000 лв..

Месеци наред животът на Недялка е висял на косъм. В нея съвсем нямало здрава кост. Счупени са й таза, ребрата и раменете, имала е хематом в мозъка и съвсем раздробени дробове.

Ето какво съобщи Недялка Джикова:

„ Тежко е и мъчно, на всеки, който му се е случило, единствено той може да разбере.

Четири пъти се оглеждах, преди да пресека, колите бяха неподвижен. В момента, в който ме удари откъм гърба, аз не го виждам, паднах под автомобила, и той към този момент ме прегазва, и повторно потегля напред.

Лошото е, че не оказа помощ като човек, не остана да извика „ Бърза помощ ”, а избяга от мястото на престъплението.

За мен е умишлена работа, не може с такива коли да блъснеш човек откъм гърба, животно не може да блъснеш, камо ли човек. Да го блъснеш и да избягаш, не може, нечовешко е.

Така сме устроени, да прощаваме и да продължаваме напред. Не бих му дала прошка, тъй като просто за мен е умишлена работа, уповавам се съдът да дефинира обективна присъда.

Ако продължаваме по този начин да живеем, в случай че не се осъзнаем, всички би трябвало да се осъзнаем, седнеш ли зад кормилото, мислиш единствено за това, тъй като от затвор се излиза, от гроб не се излиза. ”

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР